Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Пример за све

Министарка и градоначелник посетили породицу Јанчић

„Брига о породици јесте приоритет како државе, тако и Града Шапца“, рекао је градоначелник.
Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић и градоначелник Шапца др Александар Пајић посетили су у понедељак породицу Јанчић у Шапцу која има четворо деце. Отац Никола и мајка Мирјана поносни су родитељи Андреја, Сергеја, Тадеја и Матеја. Најмлађи има 14 месеци, најстарији 12 година.

-Заиста је велико задовољство што у нашем граду имамо овакве примере где имамо по четворо, а надам се да ће бити још деце у овој породици. Брига о породици јесте приоритет, како државе, тако и Града Шапца. Ми се трудимо да добре примере промовишемо и да мотивишемо људе да у нашем граду имамо породице са што више деце. Држава даје велике привилегије за породице са више деце. Поред љубави, према деци, грађани би требало и то да искористе. Имамо посебно министарство које брине о томе и сигуран сам да ће нас у граду Шапцу и држави Србији бити још више- поручио је градоначелник.

Фото: "Глас Подриња"


Ово су сигурно најлепше могуће слике из наше Србије, истакла је министарка.

-Мислим да задовољна дечија лица и осмеси све говоре. Управо је то и циљ свих наших активности, да нас буде што више и да се у читавој нашој Србији види овако лепа слика и чују само дечији осмеси. Породица Јанчић је најлепши могући пример, млади људи који имају четворо деце, чула сам да ни ту неће стати и да ће бити још више дечијих осмеха у овом дому, а надамо се управо да ће овакав пример следити многи млади људи у нашој земљи. Све што радимо радимо због њих- рекла је др Дарија Кисић.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa