Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Међународни сајам пољопривреде у суботу у Богатићу

Међународни сајам пољопривреде у Богатићу који ће бити одржан у суботу, 2. марта, од 10 до 17 сати
Трећи по реду Међународни сајам пољопривреде биће одржан у хали Мачванске средње школе у суботу, 2. марта, од 10 до 17 сати. Организатор, Општина Богатић, на том, како је наведено, јединственом скупу пољопривредника, најављује присуство најпрестижнијих брендова у области пољопривреде, а биће представљена савремена пољопривредна механизација и најквалитетнији семенски производи. Свечано отварање заказано је за 11 сати, а очекује се да ће сајам отворити представник Министарства пољопивреде, шумарства и водопривреде.

Фото: "Глас Подриња"


-Искористио бих прилику да позовем све грађане Мачве, излагаче, на трећи по реду Међународни сајам пољопривреде у Богатићу који ће бити одржан у суботу, 2. марта, од 10 до 17 сати. Предвидели смо велики број излагача, како пољопривредних машина, опреме, тако и свега оног што је везано за пољопривреду, директно и индиректно. Сајам ће отворити представници Министарства пољопривреде- истакао је председник Општине Богатић Милан Дамњановић.

Циљ сајма јесте да пољопривредници на једном месту добију све потребне информације за своје газдинство, погледају понуду разноврсне опреме и механизације


Циљ сајма јесте да пољопривредници на једном месту добију све потребне информације за своје газдинство, погледају понуду разноврсне опреме и механизације. Према подацима, у Богатићу има нешто више од 5.000 регистрованих пољопривредних газдинстава. Најзаступљеније је сточарство и ратарство, а последњих пет година све више се опредељују и за бављење воћарством.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa