Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Црвени крст Општине Владимирци

Нових 20 јединица крви

И ова акција у зимској кампањи Института за транфузију крви, протекла је у скоро фамилијарној атмосфери редовних добровољних давалаца крви у идиличном простору Ловачког удружења “Фазан” у простору познатијем као Ловац.

Своју хуманост у пуној мери је показало и Ловачко удружење “Фазан” које је уз простор подарило хуманим људима и освежење за бржи опоравак од геста вредног поштовања у препознатљивом ловачком гулашу као дар који да се окрепе и уз дружење из године у годину негују нешто што се може и мора назвати хуманост без граница, најбољи позив свима да се нађу у тиму добровољних давалаца крви који у недостатку свих крвних група постају истински хероји.


Акцији се одазвало 24 давалаца за лек за који нема замене дало њих 20. И овај пут показало се да и мале средине имају велико хумано срце и по многим мерилима препознатљиву тежину. Уз атмосферу која је одисала спознајом да капи које живот значе дословце могу спасити нечији живот. Већ пословично акцији су присуствовали и челници општине а наредна акција је у априлу такође у Владимирцима.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa