Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Сваки меч плеј оф припрема (фото: РК МП Еликсир)

Сваки меч плеј оф припрема (фото: РК МП Еликсир)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Припрема плеј офа

Имала је Металопластика своје прилике, чак и последњи напад за победу и прекид серије без тријумфа против Новосађана у првнеству, али је и пре тога имала Војводина напад за вођство које би значило победу. Шапчани беху изванредни у првом делу, сасвим добри и у другом, бенефит Војводине је, уз квалитет и квантитет и дужа клупа. Арсић на голу апсолутно играч утакмице. Војводина је свакако у великој предности сада у борби за прво место и предност у потенцијном финалу плеј офа, док је Металопластика Еликсир сигурна на позицији два уз дистанцу у односу на Динамо и Партизан од шест, односно седам бодова. Друго место гарантује предност хале „Зорка“ у полуфиналним надметањима.

МП Еликсир – Војводина 29:29 (17:13)
Хала Зорка. Гледалаца: 1.500. Судије: Тривковић и Милосављевић (Бешка). Седмерци: МП 6(5), Војводина 6(2). Искључења: Металопластика 10, Војводина 10 минута.
МП ЕЛИКСИР: Додић 7 (5), Алиловић 6, Мирковић 2, Ф. Миловановић 1, И. Миловановић, Марјановић, Јевтић, Арсић (16 одбрана), У. Павловић, Брајовић 7, Јовановић 2, В. Павловић Паповић, Петровић 1, Симић 2, Дакић 1.
ВОЈВОДИНА: Лучин (2 одбране), Шијан, Оцвирк, Ратковић 2, Трнавац (6 одб.), Миленковић 3 Сунајко, Пушица 1, Рађеновић 5, Пешић, Драшко, Томић, Роган 4,Ђорђић 6 (1), Голубовић 3, Пуховски 5(1).


-Имали смо праву енергију и то смо одржавали целу утакмицу. Имали смо пад на старту наставка, но меч је био у егалу. Штета што нисмо славили, али смо показали да можемо да парирамо шампиону. Утисци су јаки, али већ размишљамо о следећем мечу. Велико хвала публици на подршци читав меч – рекао је Матеја Додић.

Д. Арсић (фото: РК МП Еликсир)


Пластичари ускоро играју против Црвене Звезде у Београду, што може бити незгодан дуел, а потом у Зорку стиже Раднички. На крају марта екипа Владана Матића гостује Партизану, да би у последња два кола дочекала Уб, односно гостовала Динаму. Панчевце и Партизан очекује и међусобни меч.

М. Додић (фото: РК МП Еликсир)


Куп у Новом Саду
Између Радничког и Партизана Металопластика ће још једном против Војводине и то у Новом Саду, у полуфиналу Купа 20. марта. У другом се састају Динамо и Партизан, тако да за тимове из врха неће бити паузе дуже.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa