Инфо

25. април 2024.25. апр 2024.
Фото: Вулкан

Фото: Вулкан

Емили Хенри:

Људи који воле књиге

Једно лето. Два ривала. Заплет какав нису могли ни да замисле. Живот Норе Стивенс је попут књига које опсесивно чита, али она није класична хероина, напротив. Није одважна и неустрашива, није девојка из снова, а посебно није мила и драга. У ствари, она је хероина само својим ауторима, јер је најбескруполознији књижевни агент у Њујорку.

Једина особа према којој не може да буде немилосрдна њена је вољена млађа сестра. Због тога пристаје да оде у Северну Каролину на сестринско путовање са Либи, која верује да ће мали град трансформисати Нору, како би најзад постала хероина у сопственој причи. Али уместо пикника на ливадама или романтичног флерта са згодним сеоским доктором или мишићавим шанкером, Нора стално наилази на Чарлија Ластру, умишљеног уредника из града. Могла би то да буде и лепа случајност да се у прошлости нису сретали због посла и никада није било пријатно.

Нора зна да она није савршена хероина, и Чарли зна да он није ничији херој, али како се изнова и изнова сусрећу – у низу случајности које ниједан ваљани уредник не би дозволио – оно што открију могло би да разоткрије пажљиво осмишљене приче које су исписали о себи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa