Инфо

23. мај 2024.23. мај 2024.
Погодак Радуновића у надокнади

Погодак Радуновића у надокнади

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ

Миран крај у Оџацима

Радуновић донео бод у надокнади. Миран крај добре сезоне. Оџаци сањају бараж, за Мачву навија Смедерево,
помало и Инђија
Постоји симболика у коначном исходу. Радуновић је много пута обрадовао навијаче Мачве и учинио је то и у свом последњем мечу у црвено-црном дресу пред Шапчанима обезбедивши позитиван исход и реми на опроштају од домаће публике у овој сезони. Мачва је водила, имала контролу меча, али је дозволила да се одличан ривал врати и стекне вођство. Икс је донео Павле у надокнади времена.

Славље за крај


-Помешана су осећања, жалим што нисмо успели да се изборимо за бараж, јер је Мачва један од највећих клубова ове лиге и тим који заслужује Супер лигу. Мислим да је клуб на правом путу и да ће ускоро бити тамо где припада. Момци су показали да Мачва има будућност – истакао је после утакмице Павле Радуновић.

Мачва – Инђија 2:2 (1:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Гл. судија: С. Ранисавић (С. Митровица); помоћници: Владић (Шид) и Лалуја (Црвенка). Стрелци: Адамовић (11 м) у 23. и Радуновић у 90+4 минуту за Мачву; Стојановић у 35. и Десанчић у 65. за Инђију. Жути картони: Мијаиловић (Мачва); Митровић, Којић, Поповић (Инђија)
МАЧВА: Гочманац, Марковић (Јовановић), Сладојевић, Ристивојевић, Стевановић, Јововић (Јевтић), Адамовић (Станојевић), Враштановић, Новаковић, Мијаиловић (Радуновић), Абдуллахи (Ристић), Пејовић.
ИНЂИЈА: Тасић, Митровић, Гајиловић (Маричић), Поповић, Ђорђевић (Којић), Вуковић (Врбић), Стојановић, Тешић (Добријевић), Десанчић, Видић (Мијаиловић), Радосављевић


У последњем колу Мачва ће играти у Оџацима. Игра за позитиван опроштај од добре сезоне. Текстилац тражи место у баражу, за шта је потребна победа или неуспех Смедерева. Истовремено и Инђији треба бод за бараж. Мачва је комплетна осим Савковића, док ће Текстилац бити без Луковића.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa