Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
ТЕКВОНДО: НОВО ПРИЗНАЊЕ ШАПЧАНИНУ

ПЕТРОВИЋ У СВЕТСКОЈ ЕЛИТИ

У организацији Светске Теквондо Организације, у Кини је од 9. до 13. јула одржан тренерско - судијски едукациони семинар поводом одржавања Олимпијских игара у Лондону 2012. године.
Међу тројицом тренера из Србије учествовао је и Горан Петровић, тренер ТК „Летњиковац Еликсир Груп“ и тренер олимпијке Драгане Гладовић.
Семинар је одржан у кинеском граду Сузхоу, недалеко од Шангаја. Циљ семинара био је анализа најновијих техничких правила која су у теквондо уведена почетком прошле године са циљем да се повећа атрактивност спорта и умањи субјективни утицај судија на резултатски исход теквондо меча. Пажња се такође полагала и посебним стандардима понашања званичних лица на олимпијским играма као највећој спортској смотри на планети.
Треба истаћи да су у Кину позвани само најуспешнији теквондо стручњаци и тренери на свету. Позив организатора, и учешће Шапчанина Горана Петровића на скупу којем је присуствовало четрдесет најквалитетнијих теквондо стручњака наше планете, само су нова признања у низу којима се потврђује светски рејтинг рада и знања шабачког мајстора ове борилачке вештине. Горан је човек на добром гласу, а добар глас се, очигледно, далеко чује.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa