Инфо

27. август 2009.27. авг 2009.
СВЕ ВЕЋЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА

ПРЕБУКИРАНЕ АУТО ШКОЛЕ У ШАПЦУ

Нови закон о саобраћају, који на снагу ступа од нове године, којим се уводи шестомесечна обука возача условио је велико интересовање код будућих возача да са учењем почну што пре, како од нове године не би морали да чекају много дуже на добијање возачке дозволе
Влада Србије усвојила је нови Закон о безбедности у саобраћају у априлу. Нови Закон подразумева ригорозније поштовање саобраћајних прописа, а свако непоштовање биће оштрије кажњено.
Циљ Владе је да се смањи број саобраћајних незгода, које су протекле године на путевима у Србији однеле 897 живота, а као превентивна мера безбедности уводи се обука возача која ће трајати шест месеци.
Због тога је порасло интересовање за обуку возача у ауто школама у Шапцу, али и у целој Србији.
Према речима инструктора, паузе у раду нема, јер су сви заинтересовани да што пре добију исправу уз коју ће моћи да управљају аутомобилима. Како кажу у једној ауто школи, тренутно је на обуци дупло више ученика него прошле године у истом периоду.
Оно што је интересантно, за обуку се одлучују и особе старије од четрдесет година, које до сада нису имале дозволу, што је нарочито изражено код жена...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa