Инфо

19. јул 2012.19. јул 2012.
ПРИЈЕМ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ

ПОДРШКА ГРАДА

Градоначелник Шапца Милош Милошевић и заменик градоначелника Немања Пајић примили су прошлог уторка рукометашице шабачког „Медицинара“ и представнице управе клуба, које су изразиле захвалност Граду Шапцу на подршци и финансијској помоћи без које би опстанак „Медицинара“ био доведен у питање.
Како је рекла Маја Перић, тренер ЖРК „Медицинар“, клубу је због финансијских дуговања претило гашење, али управа Града Шапца разумела је потребу опстанка клуба.
- Град је на име неизмереног дуга за порез „Медицинара“ платио 3,2 милиона динара и тако омогућио нормално функционисање Клуба. Успели смо да уђемо у виши ранг такмичења и сада смо чланице Прве савезне лиге. Надамо се још бољим успесима, а истовремено популаришемо школу рукомета и трудимо се да окупимо што више девојчица, рекла је Маја Перић.
Градоначелник Шапца Милош Милошевић истакао је залагање Града у области развоја спорта.
- Спорт је важан не само за стицање здравих навика у физичком смислу, већ позитивно утиче и на ментални развој ““ учи нас да будемо критичнији према себи и мотивише да што више улажемо у сопствени развој и напредак. Спортисти су важан део друштвеног живота и на најбољи начин представљају свој град и средину из које долазе, рекао је градоначелник Шапца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa