Инфо

15. новембар 2012.15. нов 2012.
НАСТАВЉА СЕ УРЕЂЕЊЕ ЛЕТЊИКОВАЧКЕ ШУМЕ

НАЈЛЕПШИ ПАРК У ШАПЦУ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић посетио је Летњиковачку шуму, у којој се приводи крају прва фаза радова на уређењу простора
Од неугледног, и не превише безбедног места, Летњиковачка шума је за само неколико година постала један од најлепших делова града. Градоначелник Шапца Милош Милошевић подсетио је приликом обиласка овог простора на радове који су допринели лепшем изгледу овог краја.
- Скоро 30 година овај простор није одржаван на прави начин. До пре три године у Летњиковачкој шуми постојала је дивља депонија, те је уместо уређене зелене површине овај простор представљао праву шикару. Нама је требало две године и десет милиона динара да очистимо сво смеће и уклонимо шибље. Изградњом стаза за трчање и пешачких стаза, постављеном јавном расветом и другим радовима које ћемо спровести следеће године, Летњиковачка шума постаће један од најлепших делова града, што је и била намера људи који су пре три деценије посадили борова стабла у овом крају, истакао је градоначелник Милошевић.
Ефикасношћу надлежних служби и квалитетом изведених радова задовољан је и председник Савета Месне заједнице Шипурске ливаде Раде Живковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa