Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
НАСТАВЉЕН ПРОГРАМ ГРАДСКЕ УПРАВЕ

ЗА КВАЛИТЕТНИЈИ ЖИВОТ НА СЕЛУ

Заменик градоначелника Шапца Немања Пајић посетио је село Табановић, где је са представницма месне заједнице обишао локални Дом културе, који је делимично обновљен захваљујући средствама локалне самоуораве.
Освежена фасада, делимично реновирана столарија, нови олуци и савремена расвета, красе обновљену зграду Дома културе у Табановићу. Осим 300. 000 динара помоћи града, захваљујући споственим изворима финансирања и донацијама, прикупљено је још 200. 000 динара који су, попут новца из градског буџета, потрошени на санацију зграде која је подигнута пре 64 године.
- Обнова Дома културе почела је пре три године, када смо реновирани кров. Мештани Табановића тада су волонтерски, без икакве новчане надокнаде, учествовали у радовима. Средства из градског буџета су нам доста значила за санацију овог објекта, а велики део посла на реконструкцији Дома културе обавили смо и захваљујући другим донацијама. Жеља нам је да у наредном периоду реновирамо Велику салу Дома културе, која се налази у веома лошем стању, због некадашњег прокишњавња и пропадања крова и плафона. Покушаћемо да јој вратимо стари сјај, јер је она у прошлости била колевка и центар културе у нашем селу, истакао је председник Савета месне заједнице „Табановић“ Илија Филиповић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa