Инфо

3. април 2014.3. апр 2014.
CAPITOL PARK ШАБАЦ

ДАНАС ОТВАРАЊЕ

Цапитол Парк Шабац, нови ретаил парк у западном делу Србије, Западна трансверзала И бр. 4, отвора данас своја врата јавности.
Укупна инвестиција у првој фази износи преко девет милиона евра и омогућиће више од 100 нових радних места. Нови малопродајни објекат, који се састоји од 9.688 квадратних метара простора за издавање, на површини од 27.000 квадратних метара, обухвата 17 локала величине између 109 и 3.000 квадратних метара са 395 бесплатних паркинг места за посетиоце Цапитол Парка, а биће лако доступан и посетиоцима који долазе јавним превозом јер ће аутобуска станица бити непосредно испред објекта.
- Одлична сарадња са градом Шапцем и Кабинетом Градоначелника, као и подршка грађана, омогућила је отварања објекта на време и у оквиру буџета. Ово је прилика за Шабац, као и комплетан Мачвански регион, да добије производе високог квалитета по ниским ценама у новом шопинг искуству. Ово је највеће отварање ретаил парка у Србији до данашњег датума. Планирамо велики број пројеката отварања ретаил паркова, укључујући пројекте у Сомбору и Београду. Радујемо се што ће бренд Цапитол бити препознат од стране потрошача, представљајући вредност и квалитет - Капитално место за шопинг, саопштено је из британског инвеститора компаније Посеидон Гроуп.
Инвеститор поносно представља закупце који су се придружили Цапитол Парк породици: Темпо хипермаркет, ЈYСК, Нењ Yоркер, Деицхманн, Такко Фасхион, Спорт Висион, Лиллy Дрогерие, Ђак Спорт, Вулкан, Оох Ла Ла, Еџцлусиве Цханге, Шафран и Гламоур цафе.
- Посеидон, заједно са ретаил партнерима Цапитол Парк Шабац, данас организују свечано отварање уз целодневне организоване догађаје. Храна и пиће, мноштво активности за посетиоце и њихову децу, музика уживо и забава чекају на Вас, позивају из компаније Посеидон Гроуп.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa