Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
УЧЕНИЦИ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ ПРИРЕДИЛИ ПРЕДСТАВУ

У ИМЕ ЉУБАВИ

Љубав треба да се деси не у срцу, не у кичми, не у стомаку, већ у глави. Љубав је као и религија заснована на осећању и веровању у невероватно. Љубав је простор и време који се мери срцем. Волети неког значи сагледати га онаквим какав није, речи су великих мислилаца које се прошлог петка ученици Продуженог боравка ОШ „Вук Караџић“ преточили у представу о љубави и у име љубави.
- Посветили смо је љубави јер је изведена уочи православног празника Светог Трифуна, заштитник винограда, вина и брака. У католичкој вероисповести то је Свети Валентин ““ Дан љубави. И није важно како се зове у којој вери ни у ком делу планете. Нека то буде Дан љубави. Нека тај дан буде цео живот јер сви ми овде и сви они тамо смо бића љубави. Васцели живот је умеће знати и хтети да волиш и да будеш вољен. Помислите сада на оне које највише волите, па помислите на оне које треба волети ““ рекла је учитељица Снежана Петровић.
Приредбу су отворили музичким наступом другари из Продуженог боравка ОШ „Ната Јеличић“ са учитељем Веском Исаиловићем узвративши на тај начин посету али и давши подршку ученицима „Вукове“ школе којима је ово био први наступ. Програм испуњен драматизацијом, рецитацијама и музиком употпунио је и наступ чланица Школе зумбе „Нике“.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa