Инфо

7. октобар 2010.7. окт 2010.
МИС ХУМАНОСТИ

ШАПЧАНКА ШАРМИРАЛА КИНЕЗЕ

На недавно одржаном такмичењу лепоте у Кини, Шапчанка Маријана Добросављевић освојила титулу Мис хуманости и ушла међу десет првопласираних. Поред титуле Маријана је из Кине понела изузетне утиске о култури и природним лепотама ове необичне земље
Пре извесног времена “Глас Подриња“ је писао о нашој суграђанки Маријани Добросављевић која се тада спремала да одпутује на међународно такмичење лепоте у Кину. Након месец дана боравка у овој далекој земљи, млада Шапчанка се у свој град вратила као “Мис хуманости“ и једна од десет најлепших светских девојака.
У Кину сам понела сувенир у виду “Чивија“. Фигуру која представља наш град. Испоставило се да је управо тај сувенир зарадио највише новаца на добротворној аукцији организованој у склопу такмичења “Мисс фриендсхип интернатинал“. То ми је аутоматски обезбедило ленту “Мис хуманости“ и пласман међу десет најлепших. Због овог успеха, постоје и реалне шансе да и следеће године поново учествујем на неком од светских такмичења, али о том по том ““ рекла је наша шармантна суграђанка Маријана Добросављевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa