24. maj 2018.24. maj 2018.
Afirmacija  biciklizma
POSETA FRANCUSKOG BICIKLISTE

Afirmacija biciklizma

Biciklista Pierre Bichoff je u okviru svoje Sinalko evropske turneje, kojom je u roku od 10 dana predviđen prelazak od 3.030 km, posetio i Šabac. Turneja koja je počela u Nemačkoj, završiće se u Grčkoj. U toku obilaska grada, Sinalko fabrike i kulturnih znamenitosti, Pierre je posetio i Star market koji je generalni sponzor njegovog putovanja.
- Zadovoljstvo nam je pre svega što je Pierre za posetu odabrao između ostalog i naš objekat. Mi smo jedan od pre svega zadovoljnih i boljih partnera koji sarađuju sa Sinalkom u Srbiji i imaju redovne pozicije prodaja svojih proizvoda u našem marketu. Naravno, gledamo uvek da podržimo sve manifestacije koje se održavaju pa tako i ovu sportsku gde želimo da naglasimo koliko je bitno baviti se fizičkom aktivnošću, a između ostalog i biciklizmom. Nadamo se da će mu poseta Star marketu ostati u lepom sećanju – istakla je Naila Mehmedović, PR menadžer Star marketa.
U sklopu posete Šapcu organizovana je slalom trka koja je završena na Trgu šabačkih žrtava gde su dodeljene nagrade. Treće mesto, osvojio je Veljko Rosić, drugo mesto Ksenija Živković, a prvo mesto Vuk Matić, kojem je dodeljen Sinalko bicikl. Poklone su dobili Viktor Rakić, Uroš Lazić, Ognjen Rafailović, Dejan Nikolić, Vuk Đenadić, Ksenija Matić i Mina Jovanović.

K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa