31. maj 2018.31. maj 2018.
PLEJ OF ZA RUKOMETAŠE – POSLEDNjE KOLO

Odluka u Šapcu

Hala “Zorka” će biti mesto u kome bi mogao biti proglašen novi šampion u rukometu. Povoljnim vestima iz Šapca nadaju se u Novom Sadu i Beogradu. Šapčani žele pobednički oproštaj
Ponovo će se o tituli odlučivati u Šapcu, ponovo će “Metaloplastika” imati sudbinu prvenstva u svojim rukama, ali nažalost, ma koji scenario da se dogodi, pehar šampiona neće biti u Šapcu. Želju o velikom slavlju pokušaće, u stvarnost da pretvore, rukometaši niškog “Železničara” koje trijumf deli od titule. Sve drže u svojim rukama, te ako pobede u Šapcu, prvi put u istoriji postaju šampioni. Osim prisutnih u “Zorki” svim srcem uz “Metaloplastiku” će biti i navijači “Vojvodine” i “Partizana”. Ove ekipe u međusobnom duelu u Novom Sadu odlučuju koja će imati više bodova na kraju, pobednik svakako obezbeđuje SEHA ligu, a ako “Želja” kiksne u Šapcu, pobednik iz Novog Sada biće i šampion.
Iako “plastičari” ne mogu ostvariti nijedan od pomenuta dva cilja, titule ili SEHA lige, neizvestan i dinamičan finiš plej ofa stvara sjajan motiv i obećavaju da će igrati srcem, do kraja, pre svega kako bi se pobedom oprostili od navijača, pruživši im još jedan lep i efikasan rukometni meč. Sve se odlučuje u petak, od 18 časova.
TABELA: 1. Železničar 13; 2. Vojvodina 12; 3. Partizan 12; 4. M’PLASTIKA 8; 5. Dinamo (P) 8; 6. C. Zvezda 1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa