Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ – ПОСЛЕДЊЕ КОЛО

Одлука у Шапцу

Хала “Зорка” ће бити место у коме би могао бити проглашен нови шампион у рукомету. Повољним вестима из Шапца надају се у Новом Саду и Београду. Шапчани желе победнички опроштај
Поново ће се о титули одлучивати у Шапцу, поново ће “Металопластика” имати судбину првенства у својим рукама, али нажалост, ма који сценарио да се догоди, пехар шампиона неће бити у Шапцу. Жељу о великом слављу покушаће, у стварност да претворе, рукометаши нишког “Железничара” које тријумф дели од титуле. Све држе у својим рукама, те ако победе у Шапцу, први пут у историји постају шампиони. Осим присутних у “Зорки” свим срцем уз “Металопластику” ће бити и навијачи “Војводине” и “Партизана”. Ове екипе у међусобном дуелу у Новом Саду одлучују која ће имати више бодова на крају, победник свакако обезбеђује СЕХА лигу, а ако “Жеља” киксне у Шапцу, победник из Новог Сада биће и шампион.
Иако “пластичари” не могу остварити ниједан од поменута два циља, титуле или СЕХА лиге, неизвестан и динамичан финиш плеј офа ствара сјајан мотив и обећавају да ће играти срцем, до краја, пре свега како би се победом опростили од навијача, пруживши им још један леп и ефикасан рукометни меч. Све се одлучује у петак, од 18 часова.
ТАБЕЛА: 1. Железничар 13; 2. Војводина 12; 3. Партизан 12; 4. М’ПЛАСТИКА 8; 5. Динамо (П) 8; 6. Ц. Звезда 1.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa