14. jun 2018.14. jun 2018.
MEDICINAR DOBIO NOVU UPRAVU

O(p)stati u vrhu

Finalistu Kupa Srbije i šampiona Srbije iz sezone 2016/17 “Medicinar”, od naredne sezone predvodiće delimično izmenjena uprava kluba. Novi predsednik Upravnog odbora je Bojan Radukić, nekadašnji predsednik ŽRK “Mačva”, drugog rukometnog kluba iz Šapca. Odbor, uz starosedeoce Petra Fajfrića i Sretena Pajića, sada čine i Dragan Petrović, odnosno Igor Maksimović.
-Cilj je borba za plej of ove sezone, plasman među četiri najbolje, a dugoročno, kroz nekoliko godina, ponovna borba za titulu prvaka. Želimo tim baziran na igračicama iz naše škole koji se bori za vrh. Veliku pažnju ćemo, baš iz tog razloga, posvetiti mlađim kategorijama, a naše devojčice će, umesto turnira, od jeseni igrati jednu od liga – ističe Radukić.
Novi je i šef stručnog štaba. Seniorke će predvoditi bivša rukometašica “Medicinara” i reprezentativka Jugoslavije Sandra Kolaković.
- Red, rad i disciplina. Sve najbolje devojke iz mlađih kategorija dobiće priliku u prvom timu, apsolutno smo posvećene pravljenju ekipe od igračica poniklih u ovom klubu. Naravno da će biti dolazaka, ali će to biti samo rukometašice reprezentativnog potencijala koje mogu odmah da pomognu ekipi baziranoj na sopstvenoj školi. Novi kapiten tima je Jovana Perić, a za sada znamo da naredne sezone naš dres neće nositi Suzana Ćubela i Slađana Prelević, uz Anu Radović. Naravno, Ana ostaje na poziciji sportskog direktora. Rad ćemo organizovati na nivou reprezentacije, svaki nivo kluba mora biti vrhunski. Nadam se da ćemo i u narednim sezonama imati podršku pune Gimnazije, da će publika imati strpljenja, biti naša snaga, a mi ćemo uzvratiti lepim, efikasnim rukometom i velikom borbenošću – dodaje Kolaković.
Početak priprema je u prvoj nedelji avgusta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa