28. jun 2018.28. jun 2018.
Održani susreti žena u Šapcu

Održani susreti žena u Šapcu

Udruženje žena „Ljiljan “Šabac obeležilo je 21. godinu postojanja. U subotu 23. juna na motelu. Kako je i primereno ovoj manifestaciji je prisustvovalo oko 300 gostiju iz 25 gradova i mesta iz Srbije i Republike Srpske.
Uz prigodan kulturno zabavni program i večeru kako priliči ovakvom skupu , šapčanke su predstavile svoj grad na najlepši mogući način kako je i nekada bio poznat Mali Pariz. Obeležena je i još jedna godišnjica Udruženja žena koja uprkos turbulentnim vremenima opstaje i svake godine beleži blagi porast članica.
Izabrali smo baš ovaj datum kada je poznata manifestacija, festival „Ruže Lipolista“ jer je žena jedna ruža, treba je negovati i voleti poručile su sa susreta članice udruženja .
Ovo udruženje je spojilo lepo i korisno pa je veče i humanitarna lutrija čiji prihod će biti usmeren za pomoć deci sa posebnim potrebama. “Ljiljan“ nastoji da obeleži sve manifestacije o ženi, kao i da edukuje u pogledu njenog zdravlja i uloge u društvu.
Svake godine Udruženje organizuje dvodnevni izlet za članice širom Srbije, obilazak nekog grada i upoznavanje kulturno istoriskih znamenitosti. U proteklom periodu upoznale i posetile su mnogo gradova planina, reka, jezera, banja, muzeja, manastira i tako shvatile koliko nam je Srbija lepa i bogata.
Uz čestitke gostiju drugih udruženja predstavnika Uprave Grada Šapca, mnogih sponzora upućene su iskrene želje da se u ovakvoj prijatnoj atmosferi obeleži još mnogo jubileja ovog udruženja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa