Info

8. novembar 2018.8. nov 2018.

Izveštaji sa borilišta

RVANjE: KUP MOLA – Šabački rvači zaslužili su pet medalja na međunarodnom Kupu Mola. Arijan Alija i Nataša Petrović su osvojili srebra, a Momčilo Gajić, Mladen Stanković i Marko Savić bronze. Predstojećeg vikenda u Šapcu je Prvenstvo Srbije za kadete u slobodnom stilu, a seniori počinju Drugu ligu.
KARATE: DVA TURNIRA - Trio KK ŠABAC Ana Bojić, Živko i Veljko Milovanović osvojili su tri medalje na međunarodnom turniru u Odžacima. Ana je postala šampion u borbama, Živko u katama, dok je Veljko vicešampion svoje kategorije borbi. Nastupilo je 200 karatista iz četiri države. Živko i Veljko su osvojili odličja i dan kasnije u Topoli. Prvi je zaslužio srebra u katama i borbama, dok je drui zauzeo treće mesto u borbama. Turnir “Oplenački pobednik” takođe je bio međunarodnog Karaktera.
TEKVONDO: MILOŠU BRONZA: Šabački tekvondista Miloš Gladović (osvojio je bronzu na G1 turniru u Rumuniji (Bukurešt). Srpski reprezentativac nastupao je na Dracula open turniru, kategoriji do 63 kg. Na putu do bronze je savladao dva Grka, a poražen je u polufinalu od francuskog reprezentativca.
TEKVONDO: Žarko Krajišnik, Marko Mihailović i Nikola Kljaić osvojili su zlatne, Vukašin Karavidić srebrnu, a Anastasija Mitrović, Mateja Garić, Natalija Marković i Ana Kladaki bronzane medalje (svi borci TK ŠABAC) na međunarodnom turniru u Bijeljini. Krajišnik je najbolji kadet takmičenja, a ŠABAC, najbolji muški kadetski tim, odnosno treći sveukupno.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa