6. decembar 2018.6. dec 2018.
Prilika za zahvalnost
VELIKO DRUŽENjE ORGANIZACIJA INVALIDA
RADA I PENZIONERA U ŠAPCU

Prilika za zahvalnost

Iz dvanest gradova Srbije,BIH i Hrvatske okupilo se na tradicionalnom druženju organizacija invalida rada i penzionera. Prvi put su u Organizaciju invalida rada Šapca, došli prijatelji iz Srebrenice, Bratunca, Ljubovije i zajedno sa članovima-cama iz Obrenovca, Loznice, B. Koviljače,Valjeva,Sr.Mitrovice,Bogatića, Lajkovca, Prnjavora i domaćina, bila je prilika za razmenu iskustava, problemai potreba sa kojima se organizacije u svom radu susreću i kako ih ublažavati ili prevazilaziti.
-Bila je ovo prilika i da se zahvalimo organizacijama na podršci.Veselo je bilo u objektu ,pevalo se i igralo a lutrija je bila simpatična i propraćena sa oduševljenjem.Zahvaljujemo se i donatorima za ovu priliku, na skromnim ali lepim darovima (Humano srce, STR Koral, STR Dragana, Promeks, Big trejid N.Sad i članovima G.O.I.R-a) - poručuju učesnici.
Ovo druženje je u susret trećeg decembra, međunarodnog dana invalida, a tada je skup zakazan u Valjevu u organizaciji gradske organizacije invalida rada Valjevo.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa