20. decembar 2018.20. dec 2018.
Humani Mačvani
OPŠTINA BOGATIĆ JEDINA NAGRAĐENA SA DVA PRIZNANjA

Humani Mačvani

Opština Bogatić je na tradicionalnoj svečanosti Instituta za transfuziju krvi Srbije u Skupštini u Beogradu nagrađena sa dva priznanja. Predsedniku Opštine Bogatić Nenadu Beserovcu, direktor Instituta dr Gradimir Bogdanović uručio je Srebrnu plaketu „Šampion solidarnosti“ za uspešno učešće i najveći broj davalaca krvi u letnjoj kampanji. Plaketa najuspešnijoj seoskoj sredini uručena je predstavnicima Osnovne organizacije Crvenog krsta Mačvanski Metković. Tom prilikom Nenad Beserovac izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo domaćinima svečanosti, a posebno građanima Opštine Bogatić.
-Izuzetno je zadovoljstvo primiti priznanje treću godinu za redom. Zahvaljujući humanosti građana Bogatića ne bismo bili ovde. Ovo je jedan od retkih dana u godini kada prija biti nosilac javne funkcije, na ovako veličanstvenom skupu – istakao je Beserovac.
Mačvanskom Metkoviću, zahvaljujući humanosti meštana, dodeljeno je veliko priznanje za 200 prikupljenih jedinica u ovoj godini.
-Metković je malo selo, ali veliko po humanosti. Zahvalio bih se svima koji su se odazvali na naše akcije – Institutu za transfuziju krvi, Crvenom krstu i Opštini Bogatić, koji su nam pomogli u svim našim aktivnostima – istakao je Ivan Birtašić, sekretar osnovne organizacije Crvenog krsta Mačvanski Metković.
K.J.Đ

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa