17. januar 2019.17. jan 2019.
Borba za zdrav sistem
GRADSKI ODBOR NARODNE STRANKE OBELEŽIO GODINU DANA RADA

Borba za zdrav sistem

Mi nismo stranka koja ima nešto protiv nekoga, ali jesmo neko ko nudi rešenja kao alternativu lošoj politici koja se danas vodi u našoj državi
Gradski odbor Narodne stranke u Šapcu proslavio je prvih godinu dana rada. Tim povodom za članove, simpatizere i prijatelje u subotu je organizovan koktel.
Prvih godinu dana rada obeležilo je formiranje mesnih i resornih odbora. Predsednik GO Narodne stranke Srđan Mitrašinović istakao je da je protekla godina bila teška, ali i uspešna i da su iz nje izašli organizaciono i kadrovski spremni da ponude rešenja i preuzmu odgovornost. Smatra da građani prepoznaju politiku za koju se zalaže Narodna stranka kao sistem sopstvenih vrednosti i zbog toga sugrađani iz svih delova grada uzimaju aktivno učešće u radu stranke.
-Mi nismo stranka koja ima nešto protiv nekoga, ali jesmo neko ko nudi rešenja kao alternativu lošoj politici koja se danas vodi u našoj državi i koja za rezultat ima urušene institucije, državu podređenu jednoj političkoj organizaciji, medijski mrak, jednoumlje... Monolog jednog čoveka zamenio je konstruktivan dijalog. Ne možete više čuti pristojno i civilizovano sučeljavanje mišljenja i činjenica kao put da se pronađu najbolja rešenja. Danas su izbrisane sve granice, više se ne prave razlike između pristojnog i nepristojnog, poštenog i nepoštenog, istine i laži, politika je svedena na najniže moguće grane i označena kao loša, a ne mora to nužno biti, loši mogu biti samo oni koji politiku sprovode, dakle političari i upravo tu se razlikujemo od onih koji su stvorili ovakve prilike. Razlikujemo se zato što mi imamo kadrove spremne da u svom mestu, svojim imenom budu garanti politike za koju se borimo, a borimo se za bolje škole, bolje bolnice, da zakoni budu jednaki za sve, borimo se za slobodu mišljenja i javnog izražavanja, borimo se za zdrav sistem u kome se od poštenog rada pristojno živi, sistem koji će vratiti društvu veru u državu i za početak ostaviti ljude na njihovim ognjištima, a potom vratiti one koji su otišli, naveo je Mitrašinović.
Narodna stranka u svih šest opština i oba grada u Mačvanskom upravnom okrugu ima svoje odbore. Koordinator za Mačvanski okrug Božidar Katić kaže da se u 2018. godini rodila nada i da se pojavila „iskra slobode“. Ističe da Srbija ponovo postaje normalno društvo.
-Grudva koja se zakotrljala u Kruševcu postala je lavina u Beogradu i sasvim sigurno će brzo dovesti do nužnih promena u Srbiji. Kraja jednog nakaradnog i nakaznog režima koji je uništio sve što se uništiti moglo u ovoj državi je blizu. Ovaj narod je smogao snage da iz jedne situacije u kojoj je njegovo postojanje bilo dovedeno u pitanje ponovo, kao Feniks iz pepela ustane, naveo je Božidar Katić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa