Info

Berza

  • aero 800 ▼ -11,11%
  • aven 1.250 ▼ -3,85%
  • jmbn 5.105 ⚫ 0,00%
  • lsta 500 ▼ -10,23%
  • niis 548 ▲ 0,92%
  • plnm 470 ▼ -6,00%
(27. jun 2019.)

Završeno asfaltiranje puta u Mačvanskom Pričinoviću

Završeno asfaltiranje puta u Mačvanskom Pričinoviću
U utorak se završilo asfaltiranje lokalnog puta u Mačvanskom Pričinoviću, a tim povodom radove su posetili predstavnici Grada Šapca i rukovodilac sektora za izgradnju u JP "Infrastruktura Šabac" Miodrag Filipović.
-Nastavljamo sa rekonstrukcijom opštinskih puteva, posle Ševarica i Drenovca, završen je put u Mačvanskom Pričinoviću gde je asfaltom presvučeno 500 metara najlošijih deonica opštinskog puta od centra Pričinovića prema Šećerani. Vrednost ovih radova je oko 4 miliona dinara, a radove već standardno po ugovoru o održavanju tih puteva izvodi preduzeće Jugokop iz Šapca. Ova deonica je u ponedeljak pripremljena za asfaltiranje, u utorak je asfaltiranje završeno, nakon toga prelazimo u Štitar, Malu Vranjsku, Sinošević i ostale puteve koji su u planu za obnovu u ovoj godini, rekao je Miodrag Filipović.
-Ovo asfaltiranje je za Mačvanski Pričinović od izuzetne važnosti, put je bio u jako lošem stanju, posebno neke deonice koje se sada rade, ukupne površine do nekih 3000 kvadrata. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi što nam je na naše molbe izašla u susret. Ova ulica je veoma prometna, ide ka Šećerani i industrijskoj zoni i uglavnom ovuda idu kamioni i autobusi rekao je Đorđe Babić, predsednik Saveta mesne zajednice.
N.M.

Najnoviji broj

12. mart 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa