18. jul 2019.18. jul 2019.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

OSUDA PROTIVCIVILIZACIJSKOG OBRAĆANjA ODBORNIKA SNS-A

Omladina stranke Zajedno za Srbiju osuđuje brutalne napade odbornika SNS-a Gorana Mijailovića na gradonačelnika Šapca, i poziva institucije da procesuiraju navedeno lice, u skladu sa Krivičnim zakonikom Republike Srbije.
U obraćanju sa skupštinske govornice, odbornik Goran Mijailović, je izneo niz neistina, uvreda i kleveta, sve sa ciljem da zaplaši gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, čime je istovremeno i ugrozio ne samo njegovu bezbednost, već i njegove porodice, uključujući i tri maloletna deteta, a da bi na kraju uputio i direktnu pretnju nasiljem iz odborničke klupe.
S obzirom na to da odbornici naprednjačke partije konstantno ponavljaju istu laž, poručujemo im da je gradonačelnik na Kosovo otišao da pomogne Srbima koji tamo žive, i bave se poljoprivredom. Naša je dužnost da pomognemo koliko možemo, a prenošenje znanja i iskustva je izuzetno velika pompć. Za razliku od Vas, kojima je dužnost da gledate isključivo ličnu korist, a narod na Kosovu prepuštate lokalnim mafijašima.
Tom prilikom gradonačelnik Šapca se susreo i sa gradonačelnikom Peći, koji je izabran na izbprima koje je podržala Srpska lista (SNS na Kosovu), i koja sedi zajedno u toj gradskoj vlasti. Praktično, gradonačelnik se susreo sa predstavnicima SNS-a na Kosovu. Takođe, podsetićemo Vas i da Vaš kadar (dva ministra) sede u Vladi tzv. Kosova koja nam je uvela takse od 100%.
Svojim sramotno lažnim izjavama da je Nebojša Zelenović navodno izdajnik, Goran Mijailović je dao legitimitet svima onima koji su previše ostrašćeni, i povodljivi, da ugroze bezbednost gradonačenika, njegove supruge, njegovih roditelja, i njegove dece. Pritom, SNS u Šapcu je stranka koja je objavila adresu stanovanja gradonačelnika.
Poziv na linč, i otvorene pretnje fizičkim nasiljem, koje je uputio odbornik Goran Mijailović, kao i sve laži izrečene danas po našem gradu, protivcivilizacijska su tekovina koju Srpska napredna stranka neguje i podržava.
Od Aleksandra Pajića, šefa odbprničke grupe ove partije, očekujemo izvinjenje upućeno gradonačelniku, njegovoj porodici, i svim građanima Šapca, za ponižavajuće ponašanje njegovih odbornika, koje svi moramo da trpimo. A nadamo se da će uskoro uslediti i isključenje iz partije Gorana Mijailovića, kao što bi bilo normalno svuda u svetu.

INFORMATIVNA SLUŽBA OMLADINE ZAJEDNO ZA SRBIJU

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa