Info

15. avgust 2019.15. avg 2019.
Eksplozija dobre energije u Šabačkoj tvrđavi
GOMEX na ŠLF

Eksplozija dobre energije u Šabačkoj tvrđavi

Tokom prva četiri dana avgusta održan je sedamnaesti Šabački letnji festival, manifestacija po kojoj je ovaj grad poznat i van granica Srbije. Kompanija GOMEX bila je oficijelni partner ovogodišnjeg ŠLF-a (Šabačkog letnjeg festivala).
Muzička manifestacija koja okuplja bendove sa prostora bivše Jugoslavije. Publici su se tokom četiri festivalska dana predstavili: „Slonz“, „Kristali“, „Eho Ton“, „Bed Kopi“, „Majdan“, „Smoke Mardeljano“, „Goblini“, “Beogradski Sindikat”, “Zemlja Gruva”, Davorin Bogović i Rambo Amadeus”. Kvalitet ovog festivala se ogleda i u tome što je na njemu sprovedeno i mnoštvo programa koji predstavljaju manje poznate i nedovoljno afirmisane stvaraoce. Povodom svečanog otvaranja Šabačkog letnjeg festivala kulturni sastav “Kristali” je obeležio 25 godina od izlaska prvog albuma, dok je spektakularnim nastupom Beogradskog Sindikata u nedelju završen ovogodišnji Šabački letnji festival. Interesovanje publike je bilo potpuno očekivano jer je svih festivalskih večeri Šabačka tvrđava bila popunjena do poslednjeg mesta. Poseban kuriozitet festivala je sama lokacija koja ga čini posebno privlačnim - unutrašnjost Tvrđave koja datira iz 17. veka i arheološki lokalitet u spoju sa modernim duhom, daju ovom prostoru posebnu harizmu.
Festival je do sada ugostio više od 170 izvođač̌a, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih muzičkih talenata. Podrška kompanije GOMEX Šabačkom letnjem festivalu nije izostala ni ovoga puta, dobra saradnja između organizatora ŠLF-a i naše kompanije će se nastaviti i u budućnosti.

PR

Najnoviji broj

29. septembar 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa