3. oktobar 2019.3. okt 2019.
Porodica u prvom planu
U KOMPANIJI JAZAKI ODRŽAN „DEČIJI DAN“

Porodica u prvom planu

Japanska kompanija Jazaki (Yazaki) priredila je prošle nedelje „Dečiji dan“ (Children’s day) u čast dece zaposlenih.
Najmlađi su imali priliku da uživaju u različitim zabavnim programima u društvu roditelja. Za njih je organizovan niz aktivnosti: lutkarske predstave, druženje sa klovnovima, animatorima, crtanje lica, radionice, dvorac na naduvavanje, tramboline i još mnogo iznenađenja.
Pored zabavnog sadržaja radnicima i njihovim najmlađim članovima porodice omogućen je obilazak fabrike.
Ovo je bila jedinstvena prilika da zaposleni svojim porodicama pokažu njihov radni prostor, i upoznaju ih sa pomoćnim prostorijama i proizvodnim pogonom.
U trening centru pripremljeni su mali simulatori na kojima su treneri objašnjavali deci uz podršku roditelja kako izgleda napraviti elektro instalaciju.
Sve ono o čemu su im roditelji pričali kod kuće klinci i klinceze su mogi da vide u poseti fabrici.
- Kompanija Jazaki tradicionalno neguje porodične vrednosti i na svakoj lokaciji gde god da posluje, stavlja porodicu na prvo mesto. Danas smo rešili da pozovemo sve zaposlene da sa svojim najmlađim članovima porodice uživaju u ovom lepom danu. U suštini glavna ideja je bila da se članovi porodice naših zaposlenih upoznaju gde njihovi roditelji rade - rekla je menadžerka ljudskih resursa kompanije Sanja Kostić.
Japanska kompanija Jazaki posluje od 2017. godine u Šapcu. Nalazi se u industrijskoj zoni u gradu. Proizvodi kablovske setove za kamione Dajmler (Daimler). Trenutno zapošljava tri hiljade ljudi.

M.G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa