21. novembar 2019.21. nov 2019.
Realizovano sedam projekata
ŠEVARICE

Realizovano sedam projekata

Tokom prošlogodišnjeg izjašnjavanja u Mesnoj zajednici Ševarice meštani su odlučili da dva i po miliona dinara ulože u sedam projekata. Do sada je realizovano pet dok se poslednjih dana radi na završetku dva najveća. Reč je o ugradnji ventilacionog sistema u veliku salu Doma kulture i klimatizacije, kao i asfaltiranje ulice Školskog šora.
Na ovogodišnjem izjašnjavanju 8. decembra meštani Ševarica imaće priliku da odlučuju o dva miliona dinara.
Nenad Tomić zamenik predsednika Saveta MZ „Ševarice“ je istakao da meštani ovog sela imaju o čemu da odlučuju. U predlogu je 11. projekata a vrednost je duplo veća od budžeta sa kojim MZ raspolaže. Pozvao je sugrađanje da svojim glasom podrže realizaciju projekta koji je od interesa za celo selo.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom posete MZ Ševarice naglasio je da je Šabac jedini grad u Srbiji u kom građani predlažu i odlučuju kako će biti utrošen novac od poreza na imovinu i dodao da će se 8. decembar, kada je zakazano direktno odlučivanje, slaviti kao praznik demokratije.
- Svi predlozi i ideje naših sugrađana biće prihvaćeni. Nije važno da li je u pitanju izgradnja bazena, doma kulture, škole, ambulante sve ćemo realizovati, bitno je samo da ljudi glasaju za to. Sve što se izglasa na neposrednom izjašnjavanju ja, kao gradonačelnik, i Gradska uprava garantujemo da će sve kao i do sada biti urađeno – poručio je Zelenović.
M.G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa