23. januar 2020.23. jan 2020.
„Pasubio“ darivao 127 sadnica
PLUĆA GRADA ŠAPCA

„Pasubio“ darivao 127 sadnica

Početkom decembra počela je akcija ozelenjavanja grada Šapca. Ona se realizuje na predlog Privrednog saveta i privrednika koji posluju u ovom gradu. Do sada je posađeno 1.350 sadnica, a protekle srede akciji se priključila italijanska kompanija „Pasubio“ donirajući 127 stabala. Njih su zasadili radnici kompanije na prostoru stare kasarne.
-Za nas je velika čast da učestvujemo u ovakvim akcijama, Veoma smo zadovoljni saradnjom sa gradom, jer kad god nam nešto zatreba možemo da im se obratimo za pomoć – rekao je direktor „Pasubia“ Felice Vecchio.
-Mi pravimo pluća grada u Sava parku. Želimo da grad Šabac bude lep, čist i da svakom sugrađaninu omogućimo bolje uslove života. Kao što je rekao predstavnik kompanije Pasubio, oni svoju poslovnu budućnost vide u Šapcu. U tom smislu pored njihove kompanije u Meksiku, evropska će biti proširena i dograđena u Šapcu. Ako italijanske kompanije vezuju svoju budućnost za naš grad, ja sam siguran da to mogu i svi građani koji ovde žive. Pozivam sve firme koje do sada nisu učestvovale u ovoj akciji da se uključe – kazao je Zelenović.
Planirano je da u narednom periodu na prostoru Dudare, Starog grada bude posađeno još 650 sadnica koje će predstavljati budući Sava park u Šapcu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa