Info

23. januar 2020.23. jan 2020.
„Pasubio“ darivao 127 sadnica
PLUĆA GRADA ŠAPCA

„Pasubio“ darivao 127 sadnica

Početkom decembra počela je akcija ozelenjavanja grada Šapca. Ona se realizuje na predlog Privrednog saveta i privrednika koji posluju u ovom gradu. Do sada je posađeno 1.350 sadnica, a protekle srede akciji se priključila italijanska kompanija „Pasubio“ donirajući 127 stabala. Njih su zasadili radnici kompanije na prostoru stare kasarne.
-Za nas je velika čast da učestvujemo u ovakvim akcijama, Veoma smo zadovoljni saradnjom sa gradom, jer kad god nam nešto zatreba možemo da im se obratimo za pomoć – rekao je direktor „Pasubia“ Felice Vecchio.
-Mi pravimo pluća grada u Sava parku. Želimo da grad Šabac bude lep, čist i da svakom sugrađaninu omogućimo bolje uslove života. Kao što je rekao predstavnik kompanije Pasubio, oni svoju poslovnu budućnost vide u Šapcu. U tom smislu pored njihove kompanije u Meksiku, evropska će biti proširena i dograđena u Šapcu. Ako italijanske kompanije vezuju svoju budućnost za naš grad, ja sam siguran da to mogu i svi građani koji ovde žive. Pozivam sve firme koje do sada nisu učestvovale u ovoj akciji da se uključe – kazao je Zelenović.
Planirano je da u narednom periodu na prostoru Dudare, Starog grada bude posađeno još 650 sadnica koje će predstavljati budući Sava park u Šapcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa