27. februar 2020.27. feb 2020.
Idemo na lokalne izbore,  branimo normalan život
GRADONALEČNIK ŠAPCA I PREDSEDNIK ZAJEDNO
ZA SRBIJU NEBOJŠA ZELENOVIĆ

Idemo na lokalne izbore, branimo normalan život

Gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović saopštio je da je ta stranka donela odluku da "branimo normalan život u Šapcu".
Prema njegovim rečima, Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju u subotu je doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu.
Potpredsednik stranke ZZS Srđan Srećković je glasao protiv izlaska na izbore i odmah posle toga istupio iz stranke.
- Za ovu odluku imamo punu podršku naših saboraca i naših saveznika sa kojima smo na prošlim izborima učestvujući na jednoj zajedničkoj listi dali građanima mogućnost da odbranimo normalan život u našem gradu. Srpska napredna stranka je postala političko krilo Šabačke grupe na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan. Građani Šapca će 26. aprila da odluče da li nastavljamo da gradimo Šabac kao normalan moderan grad u kojem može da se živi ili će se vlasti dokopati Sandokan - rekao je Zelenović
On je naglasio da imaju jasan plan i on podrazumeva da građani zarađuju više i da naši sugrađani dobiju priliku da rade na poslovima na kojima će moći da imaju veće zarade.
- Imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, vodovod i kanalizaciju. Želimo da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi. Želimo da imamo najbolje gradske usluge po najnižoj ceni. Imamo plan da sva naša deca idu u školu u jednoj smeni, kako će grad da izađe na Savu u veličanstvenom projektu parka na 300 hektara , da nema liste čekanja za upis u vrtiće, da imamo vrhunsko pozorište, muzej, najbolju biblioteku u Srbiji, da imamo sedam odsto budžeta za kulturu. I naravno, umamo plan kako da ljudi neposredno odlučuju o svom novcu u Mesnim zajednicama u kojima žive - naglasio je gradonačelnik Šapca.
N. K.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa