7. maj 2020.7. maj 2020.
Onlajn druženje povodom  Dana devojčica
KOMPANIJA SET

Onlajn druženje povodom Dana devojčica

-On line druženje uz pomoć platforme Zoom bilo je prilika da devojčice ohrabrimo da biraju zanimanja koja vole, da im poručimo da ne postoje muški i ženski poslovi, već samo profesionalci u poslu, a da je za uspeh svakog posla najvažniji tim koji gradimo- ističu u SET-u
SET je prošlog četvrtka bio domaćin učenicama OŠ „Starina Novak“ iz Beograda u okviru manifestacije Dan devojčica, koju tradicionalno organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije.
-On line druženje uz pomoć platforme Zoom bilo je prilika da devojčice ohrabrimo da biraju zanimanja koja vole, da im poručimo da ne postoje muški i ženski poslovi, već samo profesionalci u poslu, a da je za uspeh svakog posla najvažniji tim koji gradimo- ističu u SET-u.
Ova manifestacija ima za cilj da devojčicama približi i ona zanimanja koja se mogu smatrati muškim, rekla je Olivera Popović, potpredsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, smatrajući da su „emocija i strast koju gajima prema nekom poslu najvažniji za upseh u njemu“.
Menadžerke, inženjerke, članice SET-ovog tima predstavile su kompaniju, svoja zanimanja i sve što rade, pre svega, timski duh koji posvećeno neguju i zahvaljujući kojem grade poslovni imidž i identitet.
Setov tim predstavile su Biljana Brajić, Ivana Lukić, Dragana Alempić, Vesna Mijailović Filipović i Mirjana Milinković, a učenice beogradske škole interesovale su za to kako su izabrale svoja zanimanja, kao i da li je obeshrabrenje bio stereotip da se tim poslovima uglavnom bave muškarci. Deo Setovog tima bio je i kolega Aleksandar Pavlović.
Koordinatorka manifestacije u OŠ „Starina Novak“, bila je Nataša Mugoša, profesorka srpskog jezika, a devojčice, učenice sedmog razreda ove škole, će, verujemo, biti u prilici da svoje srce pronađu u poslu kojim će se baviti.
-Družeći se na ovaj način još jednom smo potvrdili da smo deo sveta i da prepreke ne postoje, čak ni u vreme pandemije-tvrde u SETU.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa