19. novembar 2020.19. nov 2020.
tri u nizu: rk metaloplastika

tri u nizu: rk metaloplastika

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Plava stabilizacija

Treća uzastopna pobeda i učevršćeno plej of mesto. Vorkapić apsolutno u najboljoj formi. Trijumfi uprkos nekompletnosti. Sledi meč u Kragujevcu na startu drugog dela preliminara
Jeste još jednom METALOPLASTIKA igrala bez dve bekovske alternative Đukića i Aidija, jeste u Beogradu bila i bez prvog terenra Vukovića, ali je svakako odigrala zreo meč, siguran, u maniru ekipa sa visokim ambicijama i iz te perspektive možda i najbolji ove sezone. Vorkapić je sigurno najbolje krilo Lige, reprezentativac i ponovo postaje predvodnik ekipe. Uz čvrstu odbranu rezultat ne izostaje.

Nije rezultatski, u globalu prva polovina prvog dela bila u skladu sa očekivanjima Šapčana, ali su tri trijumfa u nizu učvrstila ekipu u plej of zoni i donekle popravila utisak. Distanca u odnosu na petoplasirane je tri boda, a Novi Pazar i Zvezda gostuju u Šapcu.

U plej of želi i Kragujevac i upravo RADNIČKI je sledeći rival Šapčana, u dvorani „Jezero“. Ekipa koju na terenu predovdi bivši igrač Metaloplastike Prodanović, namučila je u prvom kolu Metaloplastiku, ali je ostala bez plena. Izgledala je čvrsto do finiša dosadašnjeg toka Lige, a onda je vezala tri poraza, posebno bolan u Kragujevcu od Zvezde. Nije svakako prijao ni težak u Kostolcu pre nekoliko dana. U lošem rapsoloženju i pod imperativom dočekuju „plave“. Uz Prodanovića, Stanojević i Bogdanović su u najboljoj formi.

C. ZVEZDA – M‘PLASTIKA 19:24 (9:13)
Beograd. Bez publike. Sudije: Boričić i Markov (oba Beograd). Sedmerci: C. Zvezda 1 (1); MP 1 (0). Isključenja: C. Zvezda 6; MP 8 minuta.
C. ZVEZDA: Čolović, Đurović 6, Lazić 3, Jović 1, Majes 1, Rajičević, Popović, Matičić 3 (1), Blagojević, Breti, Vještica 1, Bogojević 2, Rogan 2.
M0PLASTIKA: Pavković, Dodić 1, Vorkapić 10, Jevtić, Kovačević, Pisarić 2, Srdanović 4, Lisica 2, Trifunović, Bomaštar, Antonijević, Ivanić, Radisavljević, Babić 4, Todorović, Brajović 1.


Vuković iz zdravstvenih razloga neće biti na klupi ni u ovom duelu i ponovo će ekipu predvoditi Slaviša Stojinović, danas direktor kluba, a nekadašnji pomoćnik upravo Vukovića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa