26. avgust 2021.26. avg 2021.
Mačva na vrhu
FUDBAL: NIŽE LIGE

Mačva na vrhu

Bogatinci ne daju vrh ni posle dva kola. Novom pobedom, ovaj put protiv Arilja 5:2 golovima: Tripkovića, Subotića, Vukotića, Isakovića i Adamovića, zadržali su lidersku poziciju i polako se pozicioniraju među prijatna iznenađenja i moguće favorite iz senke.

Drugo prijatno iznenađenje je novajlija iz Krupnja, Rađevac, takođe sa dva trijumfa. Iznenadili su u Rabrovu i sada sledi, ispostvalja se derbi kola u Krupnju. Uz ove ekipe samo još prvi favorit lige ima maksimalan učinak, čačanski Borac.

Kod zonaša svi ovdašnji klubovi su gosti u drugom kolu. Vladimirci putuju u Valjevo, Radničkom, Sloga je gost Zadrugara, Cer Vrela, a Mladost iz Prnjavora put vodi u Mionicu.

Start međuopštinskih
Fudbalska sezona se polako kompletira, a od ovog vikenda će startovati i svi rangovi pod ingerencijom Fudbalskog saveza Mačvasnkog okruga (FSMO). Okružna liga je započela prethodnog vikenda, a onog koji sledi startuje međuopštnski rang, od ove sezone ponovo sa 14 klubova.
U grupi Mačva dogodila se jedna promena, Šabac Sanrajs je odustao od takmičenja, te je Mladost iz Mačvanskog Metkovića ostala u ovom rangu. Kod „poceraca“ debituje ekipa Dobrava Žabar poznata po grbu koji je replika amblema čuvenog čilenaskog kluba Kolo – Kolo, a posle sedam godina ponovo Pocerski Metković ima predstavnika u šestom rangu, Dumača je izborila povratak. Kod amaterskih rangova nije lako predvideti ko je favorit, ali će prva kola dati naznaku čije šanse su veće.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa