28. oktobar 2021.28. okt 2021.
Klub čitalaca za mlade
Biblioteka Šabačka i Škola primenjenih umetnosti

Klub čitalaca za mlade

Sjajna inicijativa mladih čeka svoju realizaciju. Pridružite se i vi ukoliko ste učenik Škole primenjenih umetnosti i volite knjigu i druženje! Biblioteka šabačka vas željno iščekuj
Nekoliko učenika Škole primenjenih umetnosti, na čelu sa Anđelom i Urošem, došlo je na veoma zanimljivu ideju. Želeli su da okupe vršnjake iz svoje škole i da zajedno biraju knjige koje će čitati kako bi kasnije razmenjivali mišljenja o pročitanom. Tako je formiran Klub čitalaca. Biblioteka šabačka se trudi da bude podrška mladima i da ih motiviše u realizaciji njihovih zamisli. I ovaj put smo zajednički osmislili način da čitanje bude što inspirativnije.

U koordinaciji sa profesorkom književnosti, Bojanom Jovanović, zainteresovani učenici će se okupljati i svoje utiske o knjigama deliti u najrazličitijim prostorijama i kucima Biblioteke. Prostor će birati u skladu sa tematikom knjiga kako bi što vernije osetili atmosferu pročitanog


U koordinaciji sa profesorkom književnosti, Bojanom Jovanović, zainteresovani učenici će se okupljati i svoje utiske o knjigama deliti u najrazličitijim prostorijama i kucima Biblioteke. Prostor će birati u skladu sa tematikom knjiga kako bi što vernije osetili atmosferu pročitanog. U svemu tome će im pomagati bibliotekarka Aleksandra Erdevički Tomić. Svoje čitalačke impresije će moći da dele sa drugima i preko sajta Biblioteke i na taj način će pomoći drugim čitaocima u potrazi za željenom knjigom.

Sjajna inicijativa mladih čeka svoju realizaciju. Pridružite se i vi ukoliko ste učenik Škole primenjenih umetnosti i volite knjigu i druženje! Biblioteka šabačka vas željno iščekuje.
Biblioteka šabačka

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa