16. decembar 2021.16. dec 2021.
Forum o zdravstvenoj održivosti
Saopštenje

Forum o zdravstvenoj održivosti

Predstavnici grada i republike na forumu u Istanbulu. Predstavljeni primeri dobre prakse iz oblasti javnog zdravlja, zdravstvene i socijalne zaštite
Predstavnici grada Šapca, Jelena Milošević, članica Gradskog veća zadužena za socijalna pitanja, dr Branko Vujković, direktor Zavoda za javno zdravlje Šabac, Aleksandar Prica, predsednik Asocijacije Duga i Aleksandra Spasojević, stručna radnica, saradnica u Asocijaciji Duga, učestvovali su na regionalnom forumu u Istanbulu na temu zdravstvene održivosti “ Health sustainability forum”.

Delegaciju Republike Srbije činili su predstavnici Ministarstva zdravlja, Instituta za javno zdravlje Srbije, predstavnici gradova potpisnika Pariske deklaracije i predstavnici najistaknutijih organizacija civilnog društva na polju borbe protiv HIV/AIDS i COVID 19.

Na forumu su predstavljeni primeri dobre prakse iz oblasti javnog zdravlja, zdravstvene i socijalne zaštite, a poseban akcenat je bio na održivosti preventivnih programa civilnog sektora kao i na odgovorima i izazovima u borbi protiv COVID 19 pandemije.

Najnoviji broj

1. jun 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa