16. jun 2022.16. jun 2022.
Donacija vredna 250 000 evra
POSAVOTAMNAVSKA SREDNjA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA, VLADIMIRCI

Donacija vredna 250 000 evra

Reč je o izuzetno vrednoj donaciji gde se uz rečeno nalaze i posebni pojačivači u svakoj učionici a uz opremu i kompletne radove na ovim poslovima donator finansira
Iz Vladimiračke srednje škole opet stižu lepe vesti. Donacije sustižu jedna drugu. Ministarstvo prosvete i evropska investiciona banka obezbedili su ovaj put donaciju u vidu uvođenja interneta u svakoj učionici na nivou cele škole, sa zadovoljstvom kaže direktor ove škole Milan Isailović:

„Reč je o izuzetno vrednoj donaciji gde se uz rečeno nalaze i posebni pojačivači u svakoj učionici a uz opremu i kompletne radove na ovim poslovima donator finansira. Sada će rad profesora biti osavremenjen a tabla zamenjena elektronskom prezentacijom nastave putem monitora od 27 inča. Time će i interesovanje učenika biti znatno veće pošto će sada moći da prate nastavu uz mogućnosti da je snime i to iz svih predmeta. Ne treba trošiti reči koliko će i sam wi-fi značiti našim učenicima.

Sama donacija vredna je 250 000 evra kao dokaz da se i u malim sredinama može zavredeti velika donacija, reči su direktora.

Iz ove ustanove i vest za sve koji u dolazećem upisu traže svoje mesto. Škola je verifikovala dva nova obrazovna profila za narednu školsku godinu. Prvi je profil trećeg stepena mehaničar-vozač motornih vozila uz besplatno polaganje vozačkog ispita. Drugi profil je zavarivač po potražnji bukvalno najpotrebniji brojnim firmama a u ovoj školi se nadaju da će ovo atraktivno zanimanje privući i učenike iz drugih opština.

U Posavotamnavskoj srednjoj školi ne zaboravljaju istaći odličnu saradnju sa Lokalnom samoupravom, timom koji vodi Goran Zarić, a koja se pobrinula da obezbediti ogradu oko škole i iseli neprimerenu koloniju tik uz školu, te za izradu sportskog terena a time će uređenje školskog dvorišta biti kompletirano, gde će u prvom planu biti bezbednost učenika i bogati vannastavni sadržaj.
S.K.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa