28. jul 2022.28. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Predstavnici Ministarstva omladine i sporta posetili bazen

Zadovoljstvo zbog završetka radova pre roka

Gosti su zajedno sa domaćinima razgledali kompleks novoizgrađenih bazena u Šapcu, a ovom prilikom Darko Udovičić je između ostalog rekao da će koristiti šabačko iskustvo i brzinu u realizaciji ovog vrednog projekta
Predstavnici Ministarstva za omladinu i sport, zamenik ministra Darko Udovičić i državni sekretar Milan Savić, posetili su prošlog utorka Šabac. Ugostili su ih gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine Grada Nemanja Pajić, sa brojnim saradnicima.

Bazeni su izgrađeni i pre roka, što me posebno raduje, kao i ova slika razdraganih gostiju koji koriste priliku da se osveže


Gosti su zajedno sa domaćinima razgledali kompleks novoizgrađenih bazena u Šapcu, a ovom prilikom Darko Udovičić je između ostalog rekao da će koristiti šabačko iskustvo i brzinu u realizaciji ovog vrednog projekta.

Foto: "Glas Podrinja"


- Bazeni su izgrađeni i pre roka, što me posebno raduje, kao i ova slika razdraganih gostiju koji koriste priliku da se osveže, kaže on.

Svoje zadovoljstvo viđenim nije skrivao ni gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.
- Očigledno se trud isplatio. Uložili smo tri miliona dinara u ovaj posao koji je završen na obostrano zadovoljstvo. Srećan sam, a verujem i ovi ljudi koji su u velikom broju došli da koriste bazene i pozivam sve da to i u buduće čine, naglasio je Pajić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa