17. novembar 2022.17. nov 2022.
Dr vet. med. Nikola Milutinović jednoglasno za predsednika
IZBORNA KONFERENCIJA GRADSKOG ODBORA SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE ŠABAC

Dr vet. med. Nikola Milutinović jednoglasno za predsednika

Napravili smo prvi korak ka velikom okupljanju svih iskrenih levičara. Vrata SPS-a su otvorena za sve dobronamerne ljude sličnih shvatanja i ciljeva, za sve koji žele da rade na ideji socijalne pravde, da se bore za dostojan život čoveka u 21. veku. Podigli smo lestvicu na jedan viši nivo kada su u pitanju ciljevi Gradskog odobra, što je dobro za budućnost SPS-a, ali i za budućnost Šapca. Uvereni smo da će rezultati biti vidljivi već na prvim sledećim izborima. Želimo da sa koalicionim partnerima sa republičkog nivoa damo doprinos daljem razvoju Šapca, rekao je Milićević nakon sednice
Dr vet. med. Nikola Milutinović izabran je za predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, na Izbornoj konferenciji održanoj u nedelju. Milutinović je bio jedini kandidat i dobio je podrku svih prisutnih 85 delegata.

Prof. dr Radenko Stepić i student Vesna Vuković su, na istoj sednici, izabrani za potpredsednike.
Potpredsednik SPS-a Đorđe Milićević najavljuje bolje vreme za šabačke Socijaliste i poziva sve istinske levičare da im se pridruže.

Potpredsednik SPS-a Đorđe Milićević


-Izborna konferencije Socijalističke partije Srbije u Šapcu je bila simbol jedinstva socijalista u ovom gradu. Napravili smo prvi korak ka velikom okupljanju svih iskrenih levičara. Vrata SPS-a su otvorena za sve dobronamerne ljude sličnih shvatanja i ciljeva, za sve koji žele da rade na ideji socijalne pravde, da se bore za dostojan život čoveka u 21. veku. Podigli smo lestvicu na jedan viši nivo kada su u pitanju ciljevi Gradskog odobra, što je dobro za budućnost SPS-a, ali i za budućnost Šapca. Uvereni smo da će rezultati biti vidljivi već na prvim sledećim izborima. Želimo da sa koalicionim partnerima sa republičkog nivoa damo doprinos daljem razvoju Šapca, rekao je Milićević nakon sednice.

Dr vet. med. Nikola Milutinović


-Nikola Milutinović, doktor veterinarske medicine, rođen je u Šapcu 1969. godine. Član je Socijalističke partije Srbije od 1994. godine. Istakao se kao mladi socijalista i predsednik Omladine za Mačvanski okrug. Od početka do kraja ostao je veran socijalistima, čak i u teškim vremenima za SPS i njeno članstvo.

Doktor Nikola Milutinović je direktor Veterinarskog specijalističkog instituta u Šapcu. Na čelu je ustanove koja je dala nemerljiv doprinos za vreme korone. Pod njegovim rukovodstvom napravljena je molekularna laboratorija gde su za vreme COVID-a 19, danonoćno odrađivani uzorci na korona virus. Broj urađenih testova za dve godine dostigao je preko 100 000. Oženjen i otac dva studenta, stoji u saopštenju GO SPS-a.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa