15. jun 2023.15. jun 2023.
Foto: Eliksir Zorka

Foto: Eliksir Zorka

Eliksir Zorka otvara vrata za građane u povodu 85 godina tradicije

Pogled ka prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Eliksir Zorka otvara svoja vrata i za sve zainteresovane građane u periodu od 27. juna do 1. jula u terminu od 10 do 12 časova. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za posetu u navedenim terminima najkasnije dan ranije putem linka za prijavu na sajtu kompanije ili skeniranjem QR koda, koji otvara link za prijavu
U povodu obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, u proteklih mesec dana oko hiljadu gostiju posetilo je izložbu posvećenu istorijatu nekadašnjeg giganta i fabrički kompleks Eliksir Zorke u Šapcu. Među posetiocima su bili đaci, studenti, profesori sa 50 fakulteta iz zemlje i regiona, učesnici 36. Međunarodnog kongresa o procesnoj industriji, brojni Zorkini penzioneri, poslovni partneri i predstavnici medija.

Eliksir Zorka otvara svoja vrata i za sve zainteresovane građane u periodu od 27. juna do 1. jula u terminu od 10 do 12 časova. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za posetu u navedenim terminima najkasnije dan ranije putem linka za prijavu na sajtu kompanije ili skeniranjem QR koda, koji otvara link za prijavu.



Posetioce će kroz izložbu posvećenu dugoj tradiciji koju nastavlja Eliksir Zorka provesti kustosi-istoričari, nakon čega će današnje poslovanje predstaviti stručnjaci ove kompanije, uz obilazak fabričkog kompleksa.

U posetu se može doći individualno ili u grupi. Ukoliko se dolazi u pratnji, potrebno je da se na linku za prijavu navede broj osoba koji dolazi, jer su poseta planirane za maksimalno 30 posetilaca u jednom terminu. Ukoliko je datum za koji se građani odluče već popunjen, tim kompanije će kontaktirati zainteresovane radi dogovora o novom terminu posete, navode iz Eliksira.

Tokom maja Eliksir Zorku posetilo je skoro hiljadu posetilaca među kojima su bili đaci,
studenti, profesori, penzioneri, učesnici 36. Međunarodnog kongresa o procesnoj industriji, brojni partneri i predstavnici medija


Tokom maja Eliksir Zorku posetilo je skoro hiljadu posetilaca među kojima su bili đaci, studenti, profesori, penzioneri, učesnici 36. Međunarodnog kongresa o procesnoj industriji, brojni partneri i predstavnici medija.

Eliksir Zorka članica je Eliksir Grupe, koja danas posluje na četiri, proizvodi na dve lokacije i zapošljava skoro 2.000 radnika, od kojih je oko 600 u Šapcu. Proizvodi ove šabačke kompanije plasiraju se na više od 85 tržišta širom sveta, od kojih oko 70 % čine zemlje Evropske unije.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa