29. jun 2023.29. jun 2023.
Humanitarna akcija deo fudbalskog turnira u Majuru

Zasladi se i doniraj

Tradicionalno Memorijalni turnir u malom fudbalu “Džoni-Muki-Bubi”, koji traje u dvorištu Osnovne škole u Majuru kod Šapca, uz uživanja za ljubitelje fudbala, nosi i humanu notu kroz akciju “Zasladi se i doniraj”. Do nedelje, 2. jula, kada je finalno veče, prodavaće se palačinke bez unapred određene cene, već po ceni koju odrede sami dobrotvori, istakli su iz Udruženja “Da budemo svi jednaki”.

Udruženje okuplja decu sa smetnjama u razvoju i članove njihovih porodica. Deca koja su postala punoletna izgubila su pravo da o trošku Fonda zdravstvenog osiguranja koriste sve neophodne fizikalne tretmane u Banji Koviljači. Njihove porodice to doplaćuju iz sopstvenih sredstava i Udruženje želi da im pomogne u obezbeđivanju novca za tu svrhu. Udruženje poziva volontere da se jave radi pomoći u realizaciji ove akcije. Takođe, poziva i donatore za materijal neophodan za pripremu palačinaka, preko Fejsbuk stranice udruženja ili na broj telefona 064/862-33-21.

Novac za ovu humanitarnu akciju možete uplatiti i na račun udruženja DA BUDEMO SVI JEDNAKI u OTP banci 325-9500600062822-55 sa svrhom uplate “Humanitarna akcija ZASLADI SE I DONIRAJ”.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa