23. novembar 2023.23. nov 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

NASTAVLjAJU SE ULAGANjA U PUTNU INFRASTRUKTURU

Za izgradnju puteva i ulica preko 300 miliona dinara

Više od 300 miliona dinara biće uloženo u putnu i uličnu infrastrukturu na području koceljevačke opštine, najavilo je lokalno rukovodstvo.

Za revitalizaciju ulice Žiće Dimitrijevića u sedištu opštine i izgradnju nekolicine drugih u ovom mestu, ali i asfaltiranje delova puteva u Subotici, Malom Bošnjaku, Donjem Crniljevu, u Galoviću i Goločelu raspisana je javna nabavka.

–Radiće se u brojnim mesnim zajednicama ali i u Koceljevi. Najhitnija ulica u smislu bezbednosti jeste Žiće Dimitrijevića za čiju rekonstrukciju i izgradnju će biti izdvojeno oko 70 miliona dinara. Asfalt će dobiti i nekoliko drugih ulica koje do sada nisu bile asfaltirane poput onih u Draginoj mali, u Donjem kraju, u Paunovićima... Sledeće nedelje očekujemo potpisivanje ugovora sa izvođačem radova za izgradnju ulice Žiće Dimitrijevića- rekao je predsednik opštine u ostavci Dušan Ilinčić i dodao da će se raditi i na javnoj rasveti u pojedinim delovima Koceljeve.


Radovi na putnoj infrastrukturi i uličnom sistemu finansiraće se iz lokalne kase, a o značaju ovih investicija dovoljno govori podatak da vrednost investicija daleko premašuje polovinu opštinskog budžeta.
V. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa