Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

НАСТАВЉАЈУ СЕ УЛАГАЊА У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

За изградњу путева и улица преко 300 милиона динара

Више од 300 милиона динара биће уложено у путну и уличну инфраструктуру на подручју коцељевачке општине, најавило је локално руководство.

За ревитализацију улице Жиће Димитријевића у седишту општине и изградњу неколицине других у овом месту, али и асфалтирање делова путева у Суботици, Малом Бошњаку, Доњем Црниљеву, у Галовићу и Голочелу расписана је јавна набавка.

–Радиће се у бројним месним заједницама али и у Коцељеви. Најхитнија улица у смислу безбедности јесте Жиће Димитријевића за чију реконструкцију и изградњу ће бити издвојено око 70 милиона динара. Асфалт ће добити и неколико других улица које до сада нису биле асфалтиране попут оних у Драгиној мали, у Доњем крају, у Пауновићима... Следеће недеље очекујемо потписивање уговора са извођачем радова за изградњу улице Жиће Димитријевића- рекао је председник општине у оставци Душан Илинчић и додао да ће се радити и на јавној расвети у појединим деловима Коцељеве.


Радови на путној инфраструктури и уличном систему финансираће се из локалне касе, а о значају ових инвестиција довољно говори податак да вредност инвестиција далеко премашује половину општинског буџета.
В. Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa