30. novembar 2023.30. nov 2023.
„Radite na sebi“
Manifest samoisceljenja dr Nikol LePera

„Radite na sebi“

Knjiga Radite na sebi nudi promenu paradigme i afirmiše vrstu osnaživanja koja će zauvek promeniti način na koji pristupamo mentalnom zdravlju i brizi o sebi. Dr Nikol LePera čitaocima nudi svojevrsne alate koji će im omogućiti da se oslobode destruktivnog ponašanja kako bi povratili ili ponovo stvorili svoj život.

Oslanjajući se na najnovija istraživanja iz različitih naučnih oblasti i modela lečenja, dr LePera nam pomaže da prepoznamo načine na koje loša iskustva i traume iz detinjstva žive sa nama i dovode do disfunkcije celog tela.

Budući da aktiviraju štetne odgovore na stres, ta iskustva i traume drže nas zaglavljenima u obrascima zavisnosti od drugih, emocionalne nezrelosti i traumatskih veza. Ukoliko ne radimo na njima, ova samosabotirajuća ponašanja mogu postati ciklična, ostavljajući nas u osećanjima nesreće i neispunjenosti.

Emocionalna zavisnost je posebno moćna kada po navici tražimo ili izbegavamo određena emocionalna stanja kao način da se nosimo sa traumom.

Radeći kao klinički psiholog, dr LePera često je bila nezadovoljna zbog ograničenja tradicionalne psihoterapije. Želeći više za svoje pacijente – a i za sebe – započela je put ka razvoju ujedinjene filozofije mentalnog, fizičkog i duhovnog zdravlja, koja pruža interdisciplinarne alate i tehnike neophodne za samoisceljenje. Nakon što je uvidela da su joj rezultati ovakvog rada promenili život, počela je da deli sa drugima ono što je naučila – i tako je nastao njen projekat Holistički psiholog.
„Želite više od života? Tražite odgovore? Radite na sebi će vas naučiti kako da ih pronađete u sebi.“ – Mel Robins, autorka bestselera Pravilo 5 sekundi

„U osnovi, ovo je knjiga o razumevanju sebe. Možemo da se izlečimo samo kada duboko razumemo.“ – Minimalisti, autori bestselera Voli ljude, koristi stvari

Međunarodni bestseler Radite na sebi dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa