Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
„Радите на себи“
Манифест самоисцељења др Никол ЛеПера

„Радите на себи“

Књига Радите на себи нуди промену парадигме и афирмише врсту оснаживања која ће заувек променити начин на који приступамо менталном здрављу и бризи о себи. Др Никол ЛеПера читаоцима нуди својеврсне алате који ће им омогућити да се ослободе деструктивног понашања како би повратили или поново створили свој живот.

Ослањајући се на најновија истраживања из различитих научних области и модела лечења, др ЛеПера нам помаже да препознамо начине на које лоша искуства и трауме из детињства живе са нама и доводе до дисфункције целог тела.

Будући да активирају штетне одговоре на стрес, та искуства и трауме држе нас заглављенима у обрасцима зависности од других, емоционалне незрелости и трауматских веза. Уколико не радимо на њима, ова самосаботирајућа понашања могу постати циклична, остављајући нас у осећањима несреће и неиспуњености.

Емоционална зависност је посебно моћна када по навици тражимо или избегавамо одређена емоционална стања као начин да се носимо са траумом.

Радећи као клинички психолог, др ЛеПера често је била незадовољна због ограничења традиционалне психотерапије. Желећи више за своје пацијенте – а и за себе – започела је пут ка развоју уједињене филозофије менталног, физичког и духовног здравља, која пружа интердисциплинарне алате и технике неопходне за самоисцељење. Након што је увидела да су јој резултати оваквог рада променили живот, почела је да дели са другима оно што је научила – и тако је настао њен пројекат Холистички психолог.
„Желите више од живота? Тражите одговоре? Радите на себи ће вас научити како да их пронађете у себи.“ – Мел Робинс, ауторка бестселера Правило 5 секунди

„У основи, ово је књига о разумевању себе. Можемо да се излечимо само када дубоко разумемо.“ – Минималисти, аутори бестселера Воли људе, користи ствари

Међународни бестселер Радите на себи доступан је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa