Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
Фото: ШТАДА ЕXПО

Фото: ШТАДА ЕXПО

САОПШТЕЊЕ

Штада ехпо у Шапцу

„ШТАДА ЕXПО је креиран да људима пружи осећај, потпуно искуство, шта значи одрживи развој, шта значи када је фармацеутској компанији стало до боље будућности за све нас. Жеља нам је да ШТАДА ЕXПО посети што више људи, како би сазнали шта Хемофарм и ШТАДА раде и на који начин, као атрактиван послодавац на тржишту Србије, доприносимо борби за боље сутра,“ нагласио је Зелигер
Шабац, 28. новембар 2023. – Компанија Хемофарм представила је своју јединствену ШТАДА ЕXПО мултимедијалну платформу посвећену одрживом развоју грађанима Шапца. Сви посетиоци ове јединствене изложбе, која се налази испред Хемофармове фабрике у Шапцу, у прилици су да кроз интерактивне приказе виде на који начин ова компанија брине о одрживој будућности и како свако од нас може лично да допринесе.

Генерални директор компаније Хемофарм Роналд Зелигер истакао је да му је изузетно задовољство што су грађани Шапца у прилици да погледају ову јединствену изложбу.

„ШТАДА ЕXПО је креиран да људима пружи осећај, потпуно искуство, шта значи одрживи развој, шта значи када је фармацеутској компанији стало до боље будућности за све нас. Жеља нам је да ШТАДА ЕXПО посети што више људи, како би сазнали шта Хемофарм и ШТАДА раде и на који начин, као атрактиван послодавац на тржишту Србије, доприносимо борби за боље сутра,“ нагласио је Зелигер.
Генерални директор Хемофарма је оценио да је Шабац веома значајна производна локација у Хемофарм Групи по обиму производње и броју запослених и додао да су тренутно отворене бројне позиције за рад у Шапцу.

„Наш тим у Шапцу чини 700 посвећених људи, а само у прошлој години произвели смо 425 различитих производа у више од 29 милиона паковања. Реномирани брендови попут Низорал шампона и Лецигон гела производе се на нашој локацији у Шапцу и испоручују на тржишта на светском нивоу. Већина производа из Шапца, тачније 37%, намењена је тржишту Европске Уније, а 40% Западном Балкану,“ истакао је Зелигер и подсетио да је ШТАДА Група уложила преко 10 милиона евра у нову линију течних форми у којој се производи и познати бренд „Низорал“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa