Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
Одликаши ТК Шабац у Сарајеву (фото: М. Л.)

Одликаши ТК Шабац у Сарајеву (фото: М. Л.)

ТЕКВОНДО: ТК ШАБАЦ

Три одличја из БиХ

Теквондо клуб “Шабац” је остварио добре резултате и на последњем Г турниру у 2023. години. Колекција одличја је обoгаћена са три одличја, два сребра и једну бронзу на Балкан опену у Сарајеву.

Никола Кљајић (до 59 кг) иза себе оставио изванредну сезону, обогаћену за још једно сребро. Изборио је пето узастопно финале на турнирима највишег ранга. Остварио је три победе пре пораза у финалу. Стартовао је победом против Хасана Хадровића, потом је медаљу осигурао победом над Патриком Вишинским из Хрватске, док је до финала стигао тријумфом против Босанца Фахрудина Адиловића. У борби за злато Николу је савладао први носилац Јан Флегар из Хрватске.

Одличје истог сјаја, такође међу јуниорима, заслужио је Ђорђе Парошки. У категорији до 55 кг савладао је Едина Насреа из Хрватске, Озболта Моља из Словеније, као и Француза Лени Гурасоа у полуфиналу. Поражен је у финалу од земљака Вука Аџића. Жарко Крајишник је донео бронзу. Иако узрасно јуниор наступио је међу сениорима и стигао до трећег места. Савладао је два ривала на путу до бронзе у категорији до 68 кг.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa