Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
Фото: Дом здравља "Др Драга Љочић"

Фото: Дом здравља "Др Драга Љочић"

ПРИЗНАЊЕ ДОМУ ЗДРАВЉА „ДР ДРАГА ЉОЧИЋ“

Добитници признања „ВеличанствеНЕ ХПВ“

Дом здравља „Др Драга Љочић“ Шабац добитник је плакете „ВеличанствеНЕ ХПВ“ коју додељује Удружење за борбу против рака грлића материце и јајника „Проговори“. Награде је добило седам, од укупно 158 домова здравља у Србији, а додељену су институцијама и појединицима који су највише допринели у подизању свести опште и стручне јавности, као и обухвату имунизације против ХПВ.

Додела плакета уприличена је на Деканату Медицинског факултета Универзитета у Београду, симболично на Светски дан елиминације рака грлића материце.

Плакету је у име шабачке установе примила директорка др Јасмина Станковић, која се након тога обратила скупу и зхвалила на признању удружењу „Проговори“ и председници Горици Ђокић. Др Станковић је похвалила труд и залагање запослених у Служби дечије здравствене заштите чијом заслугом је и добијено признање.

Фото: Дом здравља "Др Драга Љочић"


Свечаности је присуствовала и начелница Службе дечије здравствене заштите шабачког Дома здравља др Снежана Бишевац.

Плакета је додељена и Заводу за јавно здравље Шабац и уручена директору те установе др Бранку Вујковићу.

Уручењу признања су присуствовали : помоћница министра здравља др Јелена Јанковић, затим директорка сектора за уговарање у РФЗО Мирјана Узуновић Мако, као и директорка Института за јавно здравље “Др Милан Јовановић Батут“ проф. др Верица Јовановић које су такође добиле плакету „ВеличанствеНЕ ХПВ“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa