7. mart 2024.7. mar 2024.
P. Radunović u prodoru protiv Vršca

P. Radunović u prodoru protiv Vršca

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Svaki meč odlučujući

Mačva je dobro počela, stigla do prednosti golom Jevtića, ali loše završila u Inđiji i to je očekivano vodilo van plej of zone. Juče je igrala meč protiv realno slabije ekipe od Inđije i svakako značajniji duel. U trenutku nastanka teksta ne znamo ishod, a krucijalan je za ovu analizu. Pobeda u Užicu briše neuspeh u Inđiji i vraća Šapčane u krug plej of kandidata, daleko od ugrženih, poraz ne isključuje Mačvu iz borbe za plej of poziciju, no već se iza leđa oseća i zona ugroženih. Užičani su u meč ušli pod imperativom, ali nije ni Mačva mogla biti rasterećena.

Inđija – Mačva 3:1 (1:1)
MAČVA: Gočmanac, Jovanović (Marković), Ristivojević, Jevtić, Savković (Stevanović), Adamović (Ristić), Novaković, Vraštanović, Mijailović, Radunović, Pejović.


Neće drugačije biti ni za vikend kada u Šabac dolazi Metalac. U sredu su bili četiri boda iza Mačva, sigurno su iza i dok čitate tekst, možda sedam, možda četiri, pet, tri ili samo bod. Dočekali su Vršac. Milanovčani imaju uslove za Super ligu, ali ne i tim, ipak gostovanja su im tajno oružje, dva od tri poslednja meča su dobili, a slavili su tamo gde je Mačva gubila. Imaju dva nova iskusna igrača superligaškog iskustva Damjanovića i Mirića. Katanić je svakako glavni adut.

Borba na više frontova


U Mačvi: Gočmancu, Mijailoviću i Radunoviću je pretila suspenzija pred meč u Užicu, imali su po tri žuta kartona, kao i Boško Vraštanović (sedam). Četiri rivalska igrača su bila u istoj poziciji.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa