7. mart 2024.7. mar 2024.
Još četiri teška meča (foto: VK Šabac Eliksir fb)

Još četiri teška meča (foto: VK Šabac Eliksir fb)

VATERPOLO: SUPER LIGA

Borba za polufinale

Protiv Zvezde i Vukova mora bolje zbog učvršćivanja mesta među četiri najbolja tima. Ekipa nekompletna. Neefikasnost usmerila bodove u Kragujevac
Na ovogodišnjoj premijeri šabački vaterpolisti su ostali dužni publici, posebno u drugom poluvremenu. U prva dva perioda protiv Radničkog meč je bio očekivano izjednačen, ali je oslabljen tim (Repanović van stroja) u trećem i četvrtom osetno izgubio na efikasnosti, a uprkos nekoliko vrlo izglednih prilika nakon dobrih akcija gotovo dve četvrtine je bio bez gola. Radnički nije briljirao, ali je bio siguran.

U trenutku kada nastaje tekst pred vama Šabac je gost Crvene Zvezde u još jednom, drugom od šest derbija. Zvezda je učesnik Lige šampiona, drugi najkvalitetniji tim u Srbiji i svakako favorit na domaćem terenu. Primarno za Šapčane je da su pokazali više nego u drugom poluvremenu protiv Radničkog, bez obzira na ishod.

Kragujevac je u prednosti u borbi za drugo i treće mesto, ali je u opticaju još 12 (odnosno 15 bodova). Promarni dueli Šapca su protiv Vukova gde pobede dovode na korak od polufinala.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa